F.A.Q.

01. How can I make an order?

Answer:On the Home page you will find all the available brands. Select a brand and click on it. This will take you to the selected brand page. Then click on the flavor of your choice. It will be automatically added to your shopping cart. If you want to buy more than one brand or style just select another brand from the "Chose Brand" column and repeat the process. When you are done click "Go To Secure Checkout". You will be taken to the Secure Server and you should enter the required information. After that click "Click to purchase". At this point your credit card information is checked and you will receive an order confirmation at your e-mail address.

02. Can I make an order by telephone?

Answer: Unfortunately no, you can only make it online.

03. What payment methods are acceptable?

Answer: You can pay by Credit Card.

04. Can I make an order by fax?

Answer: Unfortunately no. This method of order will be available later.

05. How could I contact your store?

Answer: If you have some questions or issues regarding your order please contact our Customer Support Service at support@CigarettesMax.com . Please be sure to specify in the e-mail your order number and your full name. Your comments and suggestions are important to us as we continue to improve our product and services.

06. Does CigarettesMax store information on who bought cigarettes online on files?

Answer: No, after the products are delivered, we don't store this information.

07. Does CigarettesMax have a database containing the customer's credit card details?

Answer: No.

08. Does CigarettesMax use personal data of customers (mailing address, e-mail address, etc.) for advertising campaigns or other promotional activities?

Answer: We do not sell or rent your personal information to others. The information provided to us as a result of your online purchase, such as your name, E-mail address, phone number(s) and point of delivery or forwarding address are only used for shipping.

09. Can I withdraw the order placed with your online store?

Answer: You can withdraw your order within 24 hours of its placement.

10. Will I get my money back or have the goods replaced if the parcel is lost, stolen or damaged?

Answer: CigarettesMax offers a 100% money back guarantee covering the price of the cigarettes if, for any reason, the purchase is not deemed satisfactory.

11. Do you guarantee that no duty will be paid worldwide?

Answer: We cannot guarantee that no tax will be paid worldwide because some countries may occasionally apply the international postal regulations and standards. In the USA, parcels containing 200 cigarettes are exempted from taxes.

12. Is it illegal to order a large quantity of cigarettes, for example, 50 cartons?

Answer: The quantity of cigarettes that can be purchased at CigarettesMax is left to the discretion of customers who must be aware of the laws in force in their country and the sanctions they may incur if their intention is to resell "duty free" cigarettes. It is the responsibility of the Buyer to ascertain and comply with the laws relating to the purchase and use of any tobacco goods. In order to determine the applicable limits on purchases or taxing responsibilities, if any, imposed by your particular state, the consumer may want to contact their state authorities.

13. Is it legal to resell cigarettes ordered from CigarettesMax ?

Answer: No. This is against the law in any country of the world.

14. Why can't you send me a single parcel containing more cartons?

Answer: Because it would be subject to duty since the width and value would not fall within the prescribed international parameters.

15. I bought 5 cartons of cigarettes one week ago and I have received only two parcels containing 1 carton each. Is that normal?

Answer: Yes. The cartons are shipped in parcels (one parcel contain no more than 1 cartons). The parcels are shipped on the same day but in rare cases they reach destination together. The time between the first and the last parcel delivery is in average 2 to 5 days in Europe and the Mediterranean and 5 to 12 days at the rest of the world.

16. If I make an order Saturday, when my order will be send?

Answer: Usually, your order is processed in 24 hours. Orders received on Saturdays are sent on the first following working day (Same rule for Sundays and public holidays).

17. In which countries do you deliver the cigarettes?

Answer: We ship cigarettes just to : USA

18. Is there any difference between the white filter and the brown filter Marlboro Lights?

Answer: Yes. The first are made to match the taste of American smokers while the second are suited to European tastes. Philip Morris does not provide any other information on this matter. According to smokers (and suggestions), the "white filters" may be slightly stronger. There is only one way to find out. Try them!

19. Will you be offering other brands in the future?

Answer: Yes. The number and type of available brands may change in time.

20. Do you sell other brands of cigarettes in addition to those advertised at your site?

Answer: Not currently. The only brands we sell are shown on the Home page and in the brands list.

21. Are the cigarettes sold at CigarettesMax top-quality?

Answer: The cigarettes sold at CigarettesMax are of the highest quality available on the market. We sell brands made in Europe.

22. How can I find out my order status?

Answer: After you've placed your order at CigarettesMax you will be automatically notified by E-mail when we approve and ship your order. Please, notice that we do not ship orders within 24 hours to give you a possibility to change or update your postal address and/or the order items. In such cases you must immediately send us an e-mail with your changes. Please enclose your order number when writing about changes in your order.

23. Is there a maximum order?

Answer: No. The quantity of cigarettes that can be purchased at CigarettesMax is left to the discretion of customers who must be aware of the laws in force in their country and the sanctions they may incur. But please be aware that we do not accept large quantity orders from first-time customers. If this is your first purchase in our store maximum quantity is 10 cartons.

CigarettesMax